9 Eyl 2009

Bu Gerçekten Son Dakika!! İstanbulda Yağmur!


Ben artık gerçekten çok sıkıldım bu belediyeden.
Ne biçim bir şehirdir bir tane planlaması olmaz mı bu şehirin?
Herşey mi derme çatma? Ufacık bir afette herşey karman çorman mı olmak zorunda? Ne oldu 4 saat yağmur yağdı, ee ne olmuş adam yurt dışında sırf yağmurun altında yaşıyor bişey olmuyor.
Nerede muhteşem çalışan belediyemiz? Bu mu "muhteşem" belediye değil mi her üst geçidin üstüne 1245 tane otopark yaptık ,963 tane kavşak yaptık, onu bunu yaptık diye yazan,ee yaptınız da ne oldu ?



Koskoca TEM otobanı sular altında sayın belediye başkanı insanlar işine gidemiyor insanlar arabaların üstünde kurtarılmayı bekliyor.Hani gecekondulara bir kulp bulacaksınız işte çarpık kentleşme,ruhsatsız evler diyeceksiniz(seçimlerde oy isterken,insanlara tapu vericem derken iyi ama).

Peki bu yolun hali nedir diye sormazlarmı sana arkadaş?Tutup metrobüs yapacağına, bakar insan yağmur çok yağınca TEM otobanına ne olur yol çökermi ,su basar mı diye.Yazılacak çizilecek çok şey var aslında ama bizim halkımıza müstahak diyorum bazende.Verin oyları bir metrobüs yalanına bir kömür yardımına daha çok sular altında kalırız.Durmak yok yola devam ama yollar hep suyla kapalı olsun yinede yola devam.Birde olimpiyatlara ev sahibi olacakmışız güldürmeyin allah aşkına...

Diğer Fotoğraflar İçin Tıklayınız

ps:başlıktaki fotoğraf www.forzabesiktas.com sitesinden alıntıdır.

1 yorum:

  1. rezalet bir hal aliyor gun devam ederken... deginilesi bi konu...

    YanıtlaSil